Sense Devotion

dimecres, 22/12/2010 | Clubs, DJ

Tot i que al Time Out Barcelona d’aquesta setmana (que és doble) trobareu un reportatge sobre les dues festes matinals per al públic gai que estava previst fer a Barcelona el dia 1 de gener, avui hem conegut la suspensió de la sessió Devotion.

Aquesta festa estava anunciada a la sala Up & Down (abans Oshum, abans Pacha, abans no me’n recordo), però a finals de la setmana passada alguna cosa va passar i els promotors, Jose i Ivan-K (a la foto) es van quedar sense local.

Durant els últims dies els organitzadors han estat buscant un nou espai per celebrar la seva sessió. Però no ha pogut ser i al final han decidit desistir. El món de la nit és complicat i la competència és dura. Les guerres entre grups d’oci sempre es cobren alguna víctima.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús