Una mica de burlesque

dilluns, 20/12/2010 | Cinema, General, Música

Fa uns anys vaig veure a Christina Aguilera al Palau Sant Jordi i vaig confirmar el que sospitava: la cantant no té cap tipus de carisma. Hi ha estrelles que a l’escenari creixen i brillen amb llum pròpia. Però l’Aguilera, no. És evident que és una gran vocalista, però li falta fusta d’estrella. Durant el concert o la seguies amb atenció o l’acabaves confonent amb una de les seves ballarines. Veient Burlesque m’ha passat el mateix. Em vaig passar la pel·licula esperant que Kristen Bell (a.k.a Veronica Mars), totalment desaprofitada, li donés una empenta i l’apartés del mig per cridanera.

La història que ha suposat el retorn de Cher a la gran pantalla després d’una pausa de set anys m’ha semblant entretinguda i molt menys dolenta del que m’esperava. I dic això amb tristesa perquè frisava per un Showgirls 2. En realitat, Burlesque és una versió musical i amb cotilles de El bar Coyote (amb tots els meus respectes per la pel·lícula i per Piper Pireabo, que m’encanta). La diferència principal són uns quants números musicals rodats a l’estil de les Pussycat Dolls i que en cap cas fan avançar la història. De fet, el director del film, Steve Antin, té entre els seus mèrits haver gravat un reality protagonitzat per l’ex grup de Nicole Sherzinger anomenat The Pussycat Dolls: The Search For The Next Doll i que penso buscar a Internet en quan acabi de redactar aquest apunt.

Una de les coses que destaquen de la pel·licula són alguns dels seus secundaris. Sap greu que no s’aprofiti més a Bell i tampoc a Alan Cumming. Cher sorprèn perquè en algun moment es capaç d’emocionar tot i la seva cara congelada fruit de masses operacions. Stanley Tucci fa de Stanley Tucci però aconsegueix robar unes quantes escenes. I Cam Gigandet entreté la vista. En definitiva, si no teniu ganes de cap història profunda, Burlesque compleix amb l’objectiu d’entretenir una hora i mitja. A més, un cop surti en DVD us quedarà perfecta a la videoteca al costat de Crossroads i Glitter.

Us enllaço un vídeo on l’Aguilera canta un dels temes de Burlesque, Bound to You, una cançó que ha escrit amb Sia, i que ja li ha suposat una nominació als Golden Globes. Encara la veurem amb un Oscar…


6 comentaris

 • souverdj

  22/12/2010 17:56

  Jo tambe sóc fan de Piper Perabo! Has vist que l’han nominat al Globus d’or per la sèrie Covert Affairs??? No està malament, però no deixa de ser un divertiment, i ella no es que sigui una super actriu que diguem…

 • souverdj

  22/12/2010 17:56

  Jo tambe sóc fan de Piper Perabo! Has vist que l’han nominat al Globus d’or per la sèrie Covert Affairs??? No està malament, però no deixa de ser un divertiment, i ella no es que sigui una super actriu que diguem…

 • Josep Maria

  22/12/2010 20:32

  Que no és una super actriu?? Recordes les escenes amb el pare al bar Coyote? I com patia a Carriers?? ;)

 • Josep Maria

  22/12/2010 20:32

  Que no és una super actriu?? Recordes les escenes amb el pare al bar Coyote? I com patia a Carriers?? ;)

 • souverdj

  22/12/2010 22:43

  Ah doncs aleshores et recomano molt que vegis Covert Affairs si no ho has fet ja, així gaudiràs de “grans” actuacions de la Perabo, ja ja !

 • souverdj

  22/12/2010 22:43

  Ah doncs aleshores et recomano molt que vegis Covert Affairs si no ho has fet ja, així gaudiràs de “grans” actuacions de la Perabo, ja ja !

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús