3 propostes pel cap de setmana

divendres, 17/12/2010 | Clubs, DJ, Moda, Música

Dues festes i un concert. Llàstima que dues de les propostes coincideixin en horari!

1. Super Vixens

Aquesta festa inspirada en el cineasta Russ Meyer és una sessió adreçada especialment a dones lesbianes, però oberta a tota mena de públic i que vol fugir dels tòpics que moltes vegades envolten al col·lectiu. La seva aposta és per les “ties bones” i compta amb un moment estel·lar: una lluita en el fang on inicialment dues gladiadores es barallen i acaben seminues i brutes que fa content el públic, que crida i a vegades també hi participa. La festa és divendres a partir de les deu de la nit al 242 Studio (Entença, 37)

2. Who’s The Boss? POPair is the Boss

L’ambient barceloní està d’enhorabona perquè torna una de les festes més divertides dels últims temps i que va es deixar de fer amb el tancament de Martin’s. La POPair es trasllada al Cabaret Berlín dins de la sessió de sessions que organitza cada dissabte la dissenyadora Sílvia Prada en aquest club. El DJ Albertoto i el seu equip tornaran a fer ballar èxit rere èxit a óssos, cubs, chasers, chubs, admiradors, daddies, musclebears i amics. En aquesta ocasió, la diva homenatjada és una de les grans, Barbra Streisand, i el dress code escollit “luxe i lluentons”. La festa és dissabte a partir de la mitjanit al Cabaret Berlín (Bailén, 22).

3. Chico y Chica

José Luis Madel i Alícia San Juan, més coneguts com Chico y Chica, s’apunten a la celebració del desè aniversari del Razz a ritme de techno. El duo bilbaí presentarà un repertori nou en un xou de petit format i inspiració britànica que ells denominen Mira Quién Playback: protocol i cerimonial a l’estil de les televisions velles, vestuari extravagant i còmode no apte per al carrer, cançons amb fade out, lletres difícils de pescar i melodies que us agradaran a la primera. El concert és dissabte al Pop Bar (Almogàvers, 122) a partir de quarts de tres de la matinada.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús