El último beso

dijous, 16/12/2010 | General, Teatre

Aquesta setmana es representa al Versus Teatre de Barcelona El último beso, un espectacle de la companyia valenciana Bramant Teatre. Es tracta d’una tendra i al mateix temps dura història sobre el dol i el dret a la mort digna on també es parla de temes com l’homosexualitat i la transsexualitat.

La història arranca amb la trobada en un hospital de dues dones que esperen la mort de l’home que estimen. L’esposa i l’amant transexual s’enfronten a la polèmica decisió de l’eutanàsia. Al voltant d’aquestes dues dones, una tercera, una psicòloga tetraparètica i lesbiana, intenta ajudar-les davant la difícil situació en què es troben.

Guardonat amb diversos premis i nominat al MAX al Millor Espectacle del 2007, aquest muntatge de Jerónimo Cornelles és un bon exemple del teatre valencià que poques vegades arriba a casa nostra. És un espectacle de petit format, en general ben interpretat, que ens mostra com podem arribar a actuar davant d’una situació límit i de com tothom busca sentir-se correspost sense importar ni el gènere ni l’orientació sexual de a qui estimem o ens estima. Es pot veure fins diumenge a la petita sala del carrer Castillejos.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús