Només hi ha una Kylie

dimarts , 14/12/2010 | General, Música

La setmana passada el director de Time Out Barcelona em va preguntar si em venia de gust entrevistar a Kylie Minogue. La promotora que porta la seva gira de concerts ens oferia una xerrada amb ella per parlar de la gira i el seu concert a Barcelona. Jo, en sentir la proposta, vaig dissimular i vaig intentar mostrar només el meu interès professional. Però, vaja, està clar que no vaig resultar gaire creïble. Ahir a la tarda vaig tenir l’oportunitat de parlar una estona amb la meva cantant australiana favorita i va estar molt i molt bé. No us penseu que ens vam trobar. Ella estava a Londres i jo a casa meva però, gràcies al Skype, vam poder xerrar més estona de la que jo em pensava.

No puc avançar gaire cosa de tot el que vam tractar amb la Minogue. L’entrevista es publicarà al Time Out Cultura en les dates pròximes al concert. Però, com era d’esperar, Kylie va ser encantadora. Vam parlar de com veu la indústria musical, de llistes d’èxits i del seu futur en el món de l’espectacle. Em va avançar alguna cosa de Les Folies, no gaires, però alguna cosa. I vam comentar la seva relació amb Catalunya. Jo no pensava preguntar-li pel seu xicot però ella soleta va treure el tema i fins i tot va acabant mencionant el Barça i Messi, que tot i que dissimuli i digui que li agrada perquè l’Andrés Velencoso és super culé, jo sé que a ella li avorreix. Aquestes festes, busqueu-la a Tossa.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús