La final del X Factor

dilluns, 13/12/2010 | General, Música


Doncs ja s’ha acabat el X Factor britànic. I ha guanyat el peix bullit de Matt Cardle. A mi m’hagués agradat més que guanyés Rebecca Ferguson, que tampoc és que sigui la noia més alegra d’Anglaterra, però té fusta d’estrella. És una llàstima perquè ara és ella qui ho té més díficil per fer carrera. El seu perfil recorda massa a antigues guanyadores com Leona Lewis i Alexandra Burke i no sé jo si ha tant mercat per solistes d’aquest tipus. Els altres finalistes, One Direction, tenen assegurat el futur gràcies al productor, Simon Cowell, qui ha dit que confia en ells. El més positiu de la victòria de Cardle és que també ha guanyat Dannii Minogue i això si que és motiu de satisfacció. La forma com ha aconseguit aquesta dona passar de ser una celebrity de classe B a estar al nivell de popularitat de la seva germana al Regne Unit és digne d’estudi.

La maquinaria que mou el programa britànic ha decidit que el senzill de presentació del guanyador sigui When We Collide, una versió de Many of Horror, que es vendrà de forma massiva aquesta setmana. A mi m’avorreix una mica… però vaja, les mares que compren al Tesco segur que estan encantades!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús