Un calendari sense dubtes

divendres, 10/12/2010 | General, TV

Aquest divendres i dissabte la discoteca Metro acull la presentació de Sin dudas, un calendari benèfic editat per segon any consecutiu per la Fundación Triangulo. Les fotos a càrrec de Jalifstudio i Joan Crisol retraten a 14 professionals del sexe, que han posat per reivindicar el respecte a la seva feina i el recolzament social i legal que necessiten per sentir-se protegits dels estigmes socials. Els fons que s’aconsegueixin es destinaran als programes de salut i prevenció del VIH de la Fundació. Si voleu, li podeu donar un cop d’ull al calendari aquí i el podeu comprar club del carrer Sepúlveda.

Més de 4.000 homes exerceixen la prostitució a Espanya. Més del 90 % dels que s’hi dediquen ho fan de forma autònoma, voluntària i independent, anunciant-se en diaris i, sobretot, per Internet. Amb aquest calendari, els treballadors masculins del sexe volen fer-se una mica més visibles i cridar l’atenció sobre com els perjudica la falta de regulació legal de la seva feina.

La presentació d’aquest calendari i les reivindicacions del col·lectiu m’han fet recordar un documental que es va emetre fa algunes setmanes al programa 30 minuts de TV3. Homes en penombra és un interessant treball de Llibert Ferri que ofereix una mirada a la vida dels èscorts i que està molt bé per conèixer el punt de vista de les persones que formen part d’aquest submón desconegut. Si cliqueu aquí, el podreu veure.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús