Fills d’Adam

dijous, 9/12/2010 | Clubs, General, Música

Aquest dijous al Museum el grup d’estètica bear Barb@zul presenta el seu primer àlbum. Es titula Hijos de Adán i és una col·lecció de cançons techno pop amb un toc melòdic. El disc ha estat enregistrat a Barcelona i a Berlín i ha comptat amb la producció de Luis Miguélez, un dels membres de Glitter Klinik. Tot i que el treball es presentarà oficialment el pròxim gener, avui Lazáro i Jose, el duet protagonista, avançaran alguns dels seus nous temes, peces electròniques que poden agradar als fans de Duran Duran, OBK, Tino Casal o Fangoria.

En els últims tres anys, Barb@zul no ha deixat de viatjar per tot Espanya per donar-se a conèixer i defensar en directe la seva proposta. Fa uns mesos van presentar el videoclip del primer single d’aquest disc, I don’t care, una història de dos futbolistes gais que ja ha passat les 100.000 vistes a YouTube. A causa de l’èxit d’aquest vídeo, el grup ha gravat una continuació amb la cançó Midnight in Berlin. Us enllaço un petit avançament:


Tant el Lázaro com el Jose fa temps que intenten fer-se un lloc al complicat món de la música. Les seves carreres coincideixen en moltes coses. El més curiós és el seu inici. Els dos van participar en una de les gires que l’espai La quinta marcha de Telecinco va muntar per discoteques de tot Espanya el 1992. El Lázaro amb el seu grup de rap This is Jam i el Jose amb un trio techno pop anomenat Arena. No es van conèixer, però per poc.

Després d’aquella experiència, tots dos va continuar treballant en el món de l’espectacle. El Lázaro va fer durant molt temps de ballarí. Al seu currículum destaquen els dos anys que va estar fent gires amb un imitador de Michael Jackson. De la trajectòria del Jose sobresurt el seu pas pel programa Lluvia de Estrellas, imitant a George Michael. Des d’aleshores tampoc ha parat. La seva veu li ha permès participar en diversos projectes house i dance. Amb el nom de Terry Williams va publicar un tema el 2004, Sorry Baby, que va ser número u a Grècia i número dos a Holanda. Ara tots dos presenten il·lusionats el seu primer àlbum conjunt.

4 comentaris

 • Deivit

  10/12/2010 8:46

  Vistos novament en el Mad Bear del cap de setmana passat a Changó. La veritat és que van estar (són) fluixets, fluixets… :?

 • Deivit

  10/12/2010 8:46

  Vistos novament en el Mad Bear del cap de setmana passat a Changó. La veritat és que van estar (són) fluixets, fluixets… :?

 • vacacega

  10/12/2010 10:49

  D’acord amb en Deivit, fluixets fluixets. Jo no els he vist en directe, però jutjant a partir dels vídeos, poc que els seguiré. :P

 • vacacega

  10/12/2010 10:49

  D’acord amb en Deivit, fluixets fluixets. Jo no els he vist en directe, però jutjant a partir dels vídeos, poc que els seguiré. :P

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús