Desembarcament travesti

dimecres, 8/12/2010 | Clubs, DJ, General, Música

Tot i que al final van sortir festes post Gaga com a bolets (com va quedar clar amb la quantitat de repartidors de flyers que hi havia a l’entrada i a la sortida del concert al voltant del Palau Sant Jordi), jo em vaig decidir pel Cabaret Berlín i el seu desembarcament travesti. L’espectacular sala del carrer Bailén acull tots els dijous, divendres i dissabte un espectacle titulat Mama, cómprame un pony del que ja us hem parlat al Time Out. Ahir, aprofitant la vigília de festiu i el concert de Lady Gaga, l’espectacle es va programar entre setmana i va comptar amb una convidada de luxe: La Prohibida.

La travesti andalusa, acabada d’arribar de Mèxic, va tornar a presentar algunes de les cançons del seu Sr. Kubrik ¿qué haría usted? (2009) i va recuperar temes com el seu mític Flash, que ara interpreta amb la base de Material Girl. Després del xou, la sessió va anar a carrec de Yogurinha Borova, que es va reprimir per no actuar i es va dedicar només a punxar èxits “d’avui i d’ahir” com ella mateixa va explicar en aquest mateix blog fa uns dies.

Poques setmanes després de la seva reobertura, el Cabaret Berlín és un lloc a tenir en compte. El seu espectacle de transformisme 2.0 amb Gina Burdel al capdavant és una aposta segura per passar una bona estona. Els dissabtes, Sílvia Prada s’ha fet amb el comandament del club amb el seu Who’s The Boss? i convidats interessants com Carlos Puig, que ha muntat una festa de màscares per aquest dissabte o el DJ Albertoto, qui recuperarà la seva mítica POPair el dia 18.

Al capdavant de la sala està Carlitos Group, un grup d’oci que està apostant fort pel local i que transformarà aviat el baixos en un interessant restaurant. Això si, les reformes obligaran a destruir el que amaga l’antic Bailén 22 al seu soterrani: les habitacions temàtiques del que va ser el prostíbul més luxós de Barcelona. Una llàstima perquè són tota una atracció turística. Us adjunto una foto (amb mala qualitat) de l’habitació pirata, una de les més cridaneres al costat de l’habitació selva (amb elefants d’espectaculars trompes) o la Madame Butterfly (amb tatamis japonesos). Si les parets parlessin…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús