A pleasure (to undress you)

divendres, 3/12/2010 | Exposicions, General, Moda

Aquest dijous s’ha inaugurat a Barcelona una nova galeria d’art i llibreria. Es diu Mutt (Comerç, 15) i ocupa l’espai on estava la sala d’exposicions Iguapop. La primera mostra que es pot veure és un recull de fotos de Paco y Manolo, un parell de fotògrafs barcelonins que un dia una revista fashion va voler convertir en Francisco y Manuel perquè sonés una mica millor. Però no ho van aconseguir. Paco y Manolo són fidels als seus principis i per aquest motiu ha estat tan difícil veure una exposició exclusivament seva a Barcelona.

La mostra que es va estrenar ahir, A pleasure (to undress you), és la primera que fan a la ciutat des del 2004. Algunes vegades els havien fet ofertes però també els hi demanaven “control”. Ara en canvi han pogut exposar amb total llibertat una sèrie d’imatges inèdites dels seus treballs per la revista Kink, la publicació s’autoediten des del 2006 i que ja porta 13 números. El que trobareu a la galeria és una col·lecció d’imatges d’homes despullats, nois normals retratats en situacions morboses. També alguna noia. Imatges molt cuidades que són un bon exemple de la feina que porta fent el duet des de fa 15 anys. Es pot visitar fins el 30 de gener.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús