Una nit solidària

dijous, 2/12/2010 | Clubs, DJ, General

Com tots els anys, la discoteca Metro ha organitzat coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Sida la seva tradicional festa benèfica. Desenes de persones es van reunir la matinada de dijous al club del carrer Sepúlveda per veure l’espectacle que va precedir la tradicional subhasta d’objectes en benefici de l’hospital de Can Ruti.

El xou va comptar amb la col·laboració desinteressada d’uns quants artistes, molts d’ells habituals de l’ambient barceloní i de celebracions d’aquest tipus. Passades les dues de la matinada, van obrir foc transformistes com Joseph, Jackie, Davina o Alba. També es va poder veure a cantants com José Galisteo o Roser i humoristes com Joan Gimeno. Els presentadors de la festa van ser Toni Arroyo i l’actor i director Àngel Llàcer. En total, van ser més de dues hores de xou, entretingudes, però un pèl dures pels que havíem de matinar. Ja sé que a la Metro fan els espectacles a les hores que els fan perquè està calculat que un cop acaben, tard, la gent ja no marxa fins que la sala tanca i tothom acostuma a consumir una mica més. Però a mi, sabent l’hora que m’havia de llevar al dia següent, em va fer mal. Les ulleres d’avui em delataven.

Al final, es van subhastar dos lots amb productes diversos cedits per unes quantes empreses de l’ambient i es van recaptar uns 2.000 €, una xifra acceptable. Una accelerada Terremoto de Alcorcón va ser l’encarregada de tancar la festa. En les últimes 24 hores, la vedet de El Molino havia presentat una gala a Madrid, havia fet dos xous al Paral·lel, acabava de gravar un programa de televisió i encara anava com una moto. Tot un exemple de com comportar-se i ser solidari a segons quines hores de la matinada.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús