Viure (i navegar) segur

dimecres, 1/12/2010 | General

Avui se celebra el Dia Mundial contra la Sida i com sempre s’han donat a conèixer noves xifres sobre el virus. Encara que el nombre de noves infeccions per VIH s’ha estabilitzat, tant a Catalunya com a Espanya, s’ha detectat un repunt entre els gais. No es pot abaixar la guàrdia.

Pot semblar estrany però, encara avui en dia, hi ha molta gent que té dubtes sobre com pot infectar-se. En una jornada com avui m’agradaria recomanar una web que fa temps va posar en marxa l’ONG Stop Sida. S’anomena Navega Seguro i és un còmic online força explicit, però molt realista, que descriu diferents situacions de risc. El seu objectiu es promoure la salut sexual i ho fa d’una forma molt amena. Si no coneixeu la pàgina, us recomano una vista. Allà trobareu tota la informació necessària sobre les formes de transmissió sexual del VIH. Val la pena donar-li un cop d’ull.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús