La llista de Yogurinha Borova

dimecres, 1/12/2010 | Clubs, DJ, General, Música

Aquest mes de desembre li he demanat a la gran drag queen basca Yogurinha Borova que ens faci la llista dels seus temes imprescindibles pel mes de desembre. La transformista no és DJ professional però, de tant en tant, punxa i aquest pròxim dimarts ho farà a Barcelona. En concret, estarà al Cabaret Berlín, una sala que s’ha tret de la màniga a última hora una festa post-concert Lady Gaga que comptarà amb la sessió de la Borova i les actuacions de La Prohibida i Gina Burdel. Al Time Out d’aquesta setmana ja us parlem d’un altre de les gran festes que viurà la ciutat després del concert de la cantant de Just Dance. A aquestes dues sessions encara li hem de sumar un altre festa anomenada Gaga-narama i que l’hotel Axel també s’ha tret de la màniga a última hora.

Yogurinha Borova, o la dona que va venir del fred, és l’àlter ego del bilbaí Eduardo Gaviña. L’actor basc va començar la seva carrera com a transformista amb Las Fellini i després de deu anys amb el grup es va llançar en solitari. Ha estat al capdavant de diversos espectacles i ha col·laborat en molts programes de ràdio i televisió. Sempre amb el seu estil, divertit, àgil i un pèl (o bastant) barroer. També ha gravat diversos temes. Alguns els podeu escoltar aquí. Si el pròxim dimarts us acosteu al Cabaret Berlín, ballareu de tot. Des de Delorean a Frank Sinatra, passant per Imelda May o aquella cançó que recordeu perfectament de Candy, Candy

1. My Night – Billie Trix i el cast de Closer to Heaven

2. Feel me – Imelda May

3. Not Fair – Lily Allen

4. Something New – Alice in Videoland

5. Seasun – Delorean

6. Jane Fonda – Nuclear Family

7. We Are Kids – Lacrosse

8. Talk Like That – The Presets

9. Kiantei Kiantei – Mitsuko Horie

10. My way – Frank Sinatra

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús