Art contra la sida

dimarts , 30/11/2010 | Exposicions, General

Dins dels molts actes que s’organitzen aquesta setmana a Barcelona coincidint amb el Dia Mundial de la Sida, un dels destacats és la inauguració de l’exposició Art Solidari. Aquesta activitat l’organitza des de fa 18 anys l’Associació Grup de Reinserció i Inserció Social (AEC-GRIS), una entitat creada amb la finalitat de crear i generar recursos de reinserció social per a persones que pateixen problemes amb les drogues i malalties associades al VIH.

Pintors com Ramón Moscardó, Nazario, Antoni Tàpies, Sergi Barnils, Xavier Mariscal o Perico Pastor, entre molts d’altres, han donat una de les seves obres desinteressadament per la seva venda al públic. Aquest dijous 2 de desembre es fa l’acte d’inauguració de la mostra però abans, si voleu, es pot donar un cop d’ull a totes les peces disponibles a la web de l’associació. Allà podeu consultar també els preus de les peces que es poden comprar. Els diners recaptats es destinaran a dur a terme els diferents programes que l’entitat desenvolupa en el camp de les drogodependències i del VIH.

L’exposició, tal i com es pot veure al cartell que us adjunto, es pot visitar a la Sala d’Exposicions de la Fundació Comaposada (Rambla de Santa Mònica, 10) de Barcelona fins el 17 de desembre.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús