La pitjor pàgina

diumenge, 28/11/2010 | General, Música

Avui tots celebrem que per fi l’Ara ja és una realitat. El pitjor de fullejar aquest matí la versió en paper del diari ha estat arribar a la pàgina 75 i trobar-me un anunci gegant del pròxim concert de Justin Bieber a Barcelona. Els mitjans de comunicació viuen de la publicitat, ho sé. Però trobar-se la cara d’aquest nen mentre un es menja un croissant no és gens agradable. De fet, encara no sabia que el repel·lent personatge tocaria a la ciutat i que d’entrada s’atreviria (i omplirà, no ho dubteu) el Palau Sant Jordi.

La fever Bieber arribarà la capital catalana el pròxim mes d’abril i, creieu-me, és per preocupar-se. Vaig tenir la desgràcia de trobar-me a un vagó de metro de Londres amb 100 noietes del club de fans i encara tinc malsons. Eviteu-les si les teniu a prop. Fugiu. No escolteu al cantant.

Sé que pot ser perillós fer un apunt com aquest perquè si alguna seguidora del solista descobreix aquest humil blog, el número de comentaris amenaçadors començarà a créixer de forma imparable. Així que no escriure Justin Bieber a l’espai dels tags. Com a molt, ho escriuré malament perquè si ho troben, els hi faci més ràbia. Mentrestant, m’entretindré amb aquest grup de Facebook que demostra que al món hi ha gent amb molt temps lliure.

2 comentaris

 • vacacega

  29/11/2010 14:54

  Jo no el conec, però ja que l’has anomenat, l’he buscat al YouTube. A mi tampoc m’agrada, però no em sorprèn l’èxit d’un personatge així. M’he acostumat a sentir booms musicals que sobreviuen gràcies als milions invertits en publicitat, als videoclips d’alt contingut sensual i a les poques notes que no escombren ni mitja octava, sortides d’una veu púber arreglada amb filtres electrònics. Me’n vaig a escoltar Gustav Mahler (mencionat també al timeout del diumenge) per netejar-me les orelles. Per cert, estic molt content que els homosexuals tinguem un espai al diari ARA :D

 • Isabel (FAn)

  28/04/2011 22:00

  A veure, si no hus agrada estic dacord ami tampoc magraden tots els cantants pero tampoc els odio, tinc arguments que son: lodieu xq us fa enveja que una persona normal pugui arribar tant lluny i us encantaria que us pases aixo a vusaltres, la seva veu no esta modificada sino mireu videos al youtube del seu canvi de veu i cançons a capella i ja beureu i tercer i ultim te. Cara de nen xq es un nen te 17 anys numes es molt jove hi ha arribat molt lluny pnseu cara de nen adolescent pero ladolescencia son els millors anys de la nostra vida no digeu q no!!
  I bueneu yo soc Beliber o sigui super fan! No amenaçu pero numes dic el que pensu ia q tinc tot el dret del mon i aixo magradaria que les persones que no us agrada el justin bieber o “lodieu” pareu ja xq aixo no es fa a volsaltres no us agradaria penseu una mica omee!! no creueu pagines daquestes no us a fet res i no el coneixeu! Buenu aixo el Justin es el millo i adeuu !!! Ya us agradaria a vosaltres se com elll tant guapo, tant famos i tant ric hahah i te molts amics!!
  I no es gay te novia i na tingut moltes (ser gay no es cap Pecat)
  PD: no fa rabia que escrigueu JUSTIN BIEBER malament!! Mireu la cuantitat de faltes que he fet yo en aquest cumentrii!!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús