Gaga is burning

dijous, 25/11/2010 | General

Avançant-me al que us explicarem al Time Out Barcelona de la pròxima setmana, us desvetllo el cartell de la festa post concert de Lady Gaga que es farà al Razzmatazz el pròxim 7 de desembre.

La sessió comptarà amb els teloners de la senyoreta Germanotta al Palau Sant Jordi, Semi Precious Weapons (SPW), i la Terremoto de Alcorcón. La vedet de El Molino estrenarà el seu particular homenatge a l’autora de Bad Romance.

SPC és una banda de glam rock liderada pel cantant bisexual Justin Tranter i són els que estan obrint a Europa la gira Monster Ball. L’actuació que van fer amb la seva amiga al festival de Lollapalooza d’aquest any és mítica i us l’enganxo aquí sota per si encara no l’heu vist.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús