Better Than Today

divendres, 19/11/2010 | General, Música


Com la meva companya Marta Salicrú, tot i que per motius diferents, el naixement de l’ARA ha fet que des de fa uns dies tingui una mica descuidat el blog. Però ara que comença el cap de setmana no puc deixar d’enllaçar el vídeo del dia, una cançó amb una lletra molt adient per a jornades com avui. És veritat, la Minogue ha gravat això en una tarda. O en un parell d’hores. Però mira, a mi m’ha fet somriure uns minuts abans d’apagar l’ordinador. Kylie actua el 12 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona.

1 comentari

  • I can hear music

    22/11/2010 9:25

    Esperem que el diari Ara no acabi matant els nostres blogs… o a nosaltres! -_-’

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús