Terratrèmol a la Metro

dimecres, 17/11/2010 | Clubs, Música

Tot i que fa unes setmanes que està triomfant com a vedet a El Molino, la Terremoto de Alcorcón no s’oblida dels locals que l’han convertit en una estrella del cabaret. L’artista torna aquest dimecres a la discoteca Metro, una sala on ha actuat en multitud d’ocasions i on ha presentat gairebé tots els seus espectacles.

Aquesta nit la discoteca subterrània viurà l’estrena del nou xou nostàlgic de la propietària del bar Flexas de Palma de Mallorca. Es titula Cinco años comiendo de Madonna i com podeu deduir a partir del títol l’artista recordarà la cançó que la va convertir en un fenomen de masses, Time gous by con Loli. Era l’any 2005, Madonna triomfava amb el Hung Up i samplejant a ABBA i la Terremoto va decidir fer una cançó i penjar-la a un servei de vídeos que no feia tant que existia a Internet i que es deia YouTube… La resta és història.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús