El piso

divendres, 12/11/2010 | General, Moda, TV

Fa unes setmanes us parlava d’un parell de sèries fetes expressament per a Internet: Gayxample i Chungo y Pelao. Hi ha molta gent que té idees, que té ganes de fer coses i que amb els mitjans que existeixen avui en dia, no dubta. Ho fa i ho penja a la xarxa. Aquest és el cas de l’equip d’un altre web sèrie, El Piso, una producció indie que es grava a Barcelona.

La sèrie està dirigida per Serge González i compta amb actors joves com Aitor Goneaga, Beatriz Gracia o Laura Put, la DJ del mes en aquest blog. Es tracta d’un retrat d’uns quants joves barcelonins de la generació ni-ni. Joves que comparteixen pis, que se’n va de festa a l’Apolo i que s’emboliquen entre ells. Entre els protagonistes hi ha l’inevitable personatge gai, Coco, un noi que renega dels tòpics i que assegura que no li agrada ni Eurovisió ni Lady Gaga.

Us enllaço el tercer capítol que és el millor que han fet fins ara. A mi m’han fet força gràcia els acudits sobre Paul McCartney o Paulo Cohelo. El guió està molt més treballat i els actors van guanyant confiança.


Per cert, els responsables de la producció van aprofitar la visita del Papa a la ciutat el cap de setmana passat per gravar una promo que té molta gràcia i que en una setmana s’ha convertit en un èxit de visites.


1 comentari

  • Imipenem

    12/11/2010 19:47

    Gràcies!

    Ara li poso nom a un noi que vaig trobant pels llocs i sempre m’ha cridat l’atenció i no he pogut conèixer.

    Aitor, los de Cooltra también me han hecho la pirula… No te desanimes que encontrarás una moto!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús