El Bim Bam Bum i el Zeltas es fusionen

dimecres, 10/11/2010 | Clubs, General

Fa unes setmanes el bar musical Bim Bam Bum va tancar anunciant que el seu comiat no era definitiu. Els seus responsables van dir que estaven buscant un nou local i que aviat estrenarien nova ubicació al mateix carrer Casanova. Aquest dimarts hem conegut que la nova proposta s’ubicarà a l’espai que fins ara ocupava el Zeltas. El resultat de la fusió tindria l’original nom de Bim Bam Bum Zeltas i s’estrenarà el 19 de novembre. La festa inaugural comptarà amb una convidada arribada des d’Anglaterra: Tina Cousins, cantant que molts recordareu o us sonarà per aquesta cançó:


La intenció del nou equip, encapçalat pel relacions públiques Óscar Gaspar, es portar l’ambient del Bim Bam Bum al Zeltas, un local que va viure moments de glòria i que ja feia temps que havia perdut el seu poder de convocatòria.

Amb la iniciativa, els propietaris dels dos bars maten dos pardals d’un tret. L’equip del Bim Bam Bum tenia problemes per trobar un nou local en condicions i sense problemes de llicències i els del Zeltas fa temps que havien perdut el rumb. Ara amb la fusió, com si de dos canals de televisió es tractessin, els dos bars s’asseguren l’èxit de públic durant una temporada.

1 comentari

  • Meropenem

    10/11/2010 15:23

    Vaja! Aquest suculent nom té tota la pinta de voler compartir el lloguer del local…

    Espero que ofereixi alguna novetat atractiva aquesta fusió!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús