La llista de Laura Put

dilluns, 8/11/2010 | Clubs, DJ, General, Música

La llista de cançons recomanades d’aquest mes és molt retro. La responsable de que sigui així és Laura Put, una DJ barcelonina que tot i ser molt jove ja fa uns quants anys que punxa en sales com el Razzmatazz o el Moog. Allà ha demostrat que és una autèntica experta en eurodisco dels 80 i els 90 amb alguna concessió a ritmes més actuals però d’un estil molt concret. A la seva maleta mai falta CeCe Peniston, Madonna o les Spice Girls.

Aquesta col·leccionista de Barbies no para quieta. Té el seu propi blog, estudia Comunicació Audiovisual i fa d’actriu (la podeu veure a la sèrie d’Internet El Piso o a la televisió al programa 12+1 al Canal 3XL). També es promotora de festes i últimament està molt embolicada amb una sessió anomenada Super Vixens de la que us donarem més detalls aquest dimecres al Time Out Barcelona. De moment, aquí teniu la seva llista de cançons per ballar durant el novembre.

1. Gala- Freed From Desire

2. Snap – Rythm is a Dancer

3. Bronski Beat – Hit That Perfect Beat

4. Crystal Waters- Gypsy Woman

5. CeCe Peniston – Finally

6. Fangoria – Eternamente inocente

7. Mystic – Ritmo de la noche

8. Madonna – Causing A Commotion

9. Saint Etienne – He’s On The Phone

10. Spiller – Groovejet

1 comentari

  • la tigresa del oriente

    08/11/2010 16:44

    vaya truño de canciones… te lo dice la tigresa del oriente!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús