Petons davant del Papa

diumenge, 7/11/2010 | General

Ho han aconseguit. La Queer kissing Flashmob que s’havia convocat per Internet per donar la benvinguda al Papa ha estat tot un èxit. Desenes de parelles de gais i lesbianes s’han donat cita a la Plaça de la Catedral per morrejar-se davant de Benet XVI. Ha sigut un acte de visibilitat que ha començat amb petons i que ha acabat amb aplaudiments emocionants de tots els assistents per l’èxit de la iniciativa. A la Catedral ha donat la sensació que hi havia molta més gent en contra de la presència del màxim representant de l’Església catòlica que a favor i a molts se’ls ha posat la pell de gallina.

La cita era a les 9 del matí, una hora una mica delicada que ha reunit a gent que havia allargat la nit i que encara no havia dormit i gent que s’acabava d’aixecar. A la convocatòria han assistit gais i lesbianes de totes les edats, homes i dones, solters i en parella i famílies amb nens. El punt de trobada era l’àrea que queda entre les cantonades de l’Hotel Colón i la Caixa Catalunya. Al trobar-se la plaça dividida en dues parts per motius de seguretat molts participants s’han vist obligats a quedar-se a l’altre costat. El Papa ha quedat envoltat.

Els convocants de la flashmob havien demanat que no hi hagués crits, només petons davant de Benet XVI i així ha estat quan ha sortit. Morrejos diversos i de tots els colors. Un cop ha creuat, el grup ha començat a xiular i ha sigut quan s’ha notat que eren més els simpatitzants del col·lectiu gai i lèsbic que els fans de l’Església Catòlica. Això ha fet que els participants en l’acció hagin acabat aplaudint davant de l’èxit de la iniciativa.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús