Florrie al Razz

divendres, 5/11/2010 | General

El Razzmatazz comença aquest cap de setmana a celebrar el seu 10è aniversari i els noms que passaran per la sala les properes setmanes per celebrar l’efemèride són ben interessants. Només aquest divendres i dissabte actuaran al club del carrer Almogàvers Vive la Fête, Danton Eeprom o LCD Soundsystem. Entre totes les actuacions que s’han programat em quedo amb una de les més petites i modestes, la de Florrie aquest dissabte al Pop Bar.

Aquesta noieta de 21 anys és el nou producte de Xenomania, l’equip de compositors i productors fundat per Brian Higgins i que ha treballat per a artistes com Kylie, Cher i Pet Shop Boys a més de composar i produir tots els temes de bandes com Girls Aloud o Mini Viva.

Després de dos anys gravant les percussions de moltes de les cançons d’aquests artistes, Florrie s’ha donat a conèixer amb dos temes, Pannic Attack i Call 911, dos enganxoses cançons pop que podria formar part de qualsevol àlbum d’Annie. Una joia a descobrir.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús