Coses de bombers

dijous, 4/11/2010 | General, Moda

Al Time Out d’aquesta setmana podeu llegir una entrevista amb Sebas Martín on parla del seu nou còmic, Ideas de bombero. El dibuixant presenta aquest dijous la seva nova novel·la gràfica a la Llibreria Antinous.

El llibre explica la història de Carlos, un home del temps que és abandonat per la seva parella. Al no poder fer front a les despeses decideix fer un càsting per trobar un nou company de pis. És aleshores quan apareix el bomber del títol, Lorenzo.

Mentre que en altres còmics de Martín el guió tenia més importància i no hi havia tan sexe, en aquest, tal i com ell mateix explica a l’entrevista, vol divertir al personal i posar-lo calent. I per això la història està plena de personatges guapos, fibrats, dotats i amb tots els estereotips que us podeu imaginar.

El còmic es llegeix ràpid i és entretingut. Tot i la seva poca transcendència destaca l’habilitat de l’autor per retratar diversos personatges que tots tenim al nostre voltant. Una historieta molt recomanable.

Per cert, parlant de bombers. Es nota que ja s’acosta el Nadal. I no ho dic per la col·locació de les llums sinó per una notícia que cada any ens arriba per aquestes dates i que està protagonitzada per alguns bombers que podrien aparèixer tranquil·lament en un còmic com aquest. Ho podeu llegir aquí i us podeu entretenir una mica més aquí. El cos continua en forma!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús