L’aniversari de la Dirty Dancing

dimecres, 3/11/2010 | General

Sortir en dimecres és dur. Molt dur si al dia següent treballes. Per això no he pogut anar pràcticament mai a la Dirty Dancing, la festa que des de fa un any omple tots els dimecres el Razzmatazz. Però no per falta de ganes. Anar-hi és garantia de passar-s’ho bé. La sessió, liderada pel DJ Perotutehasvisto i amb Batidora, Niño Fixo i Purpur a la cabina, és una de les més divertides que es fan a Barcelona.

Al fer-se entre setmana la majoria de públic que hi va són universitaris que al dia següent es poden permetre el luxe de saltar-se alguna classe. De fet, la festa va néixer amb l’objectiu d’intentar atraure a molts dels estudiants que viuen a la super residència Melon District que hi ha a tocar del club del carrer Almogàvers. I ha funcionat.

Tots els dimecres els organitzadors escullen un tema i conviden als assistents a presentar-se disfressats o amb algun element relacionat amb la festa. La difusió es fa a través d’Internet i d’un simpàtics i elaborats flyers que també formen part dels atractius de la Dirty.

Crusoe Island, Mad Scientist Laboratory o Mamma (Toga) Mia són els noms d’algunes de les últimes festes que s’han fet. Les pròximes setmanes anuncien celebracions amb títols tan suggeridors com Arabian Nights, Star Wars, Silent Movie o Thanksgiving Day. Qualsevol festa, fins i tot les més absurdes, tenen el seu moment a la Dirty Dancing. La música que sona són grans èxits i petardades diverses. I a l’escenari podeu gaudir de tant en tant d’unes coreografies dignes d’Eva Nasarre a càrrec de l’equip de DJ i animadors.

La Dirty Dancing celebra avui el seu primer aniversari i els responsables estan preparant una festassa. Hi haurà tots els ingredients habituals més regals i sorpreses. Asseguren que hi haurà tants canons de confeti que el Razz serà com el Privilege d’Eivissa però sense silicona. Si demà us podeu permetre aixecar-vos una mica més tard, no ho dubteu.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús