Hannah Waddingham, un dama

divendres, 29/10/2010 | General, Música

L’actriu britànica Hannah Waddingham no és gens coneguda a casa nostra. Però és una autèntica estrella al West End i ha triomfat a Broadway. Aquest dijous va ser la protagonista del segon concert del cicle Canta…todoMUSICALES que es va fer a l’Auditori de Barcelona.

L’artista va oferir un emotiu i divertit recital on va interpretar temes d’Andrew Lloyd Webber i Stephen Sondheim, entre d’altres autors. També va comptar amb la col·laboració d’uns convidats (Mone, Joan Vázquez i Sergi Albert) amb qui va compartir uns duets. Durant gairebé dues hores va demostrar que no només és una excel.lent actriu i cantant sinó també una divertida comediant capaç de ficar-se el públic a la butxaca des del primer minut. Podeu llegir una molt completa crònica del concert aquí.

Tot i que el nivell dels actors de musicals a casa nostra és cada cop més alt, un no pot deixar de pensar el molt que ens falta per assolir el nivell dels mestres britànics. La Waddingham és un altre d’aquelles actrius perfectes que tot ho fa bé i que a sobre no fa ràbia. Té planta, és bona actriu, canta com vol i és simpàtica.

La proposta, que va reunir a amants dels musicals i a molts professionals del gènere, va ser una iniciativa del portal TodoMUSICALES, una molt recomanable pàgina on es pot trobar informació actualitzada sobre tot el que passa als principals escenaris del món i que val molt la pena seguir si us agrada el gènere.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús