3 propostes per celebrar Halloween

divendres, 29/10/2010 | General

Volia recomanar abans d’iniciar el llarg cap de setmana alguna festa relacionada amb la Castanyada però pel que fa al món de l’oci nocturn, no hi ha opció: Halloween és el gran protagonista. Les discoteques, àvides de propostes fàcils, no es poden resistir a les festes de disfresses i fa temps que van optar per retre culte a la tradició nord-americana. A veure si l’any que ve algun local s’anima i munta una Castanyada com cal perquè això si que seria original. Si us quedeu a Barcelona, tres propostes per la nit del 31 d’octubre:

SomosLas: Noche de muertas. La [2] de l’Apolo

La festa gayfriendly de La [2] celebra el Halloween amb uns quants morts que estan molt vius: el DJ francès Electrosexual s’unirà al duet nord-americà Scream Club per oferir un set que podria reviure qualsevol zombie. Aviador de Luxe tornarà a unir forces amb Jette Mansfield per tocar els temes del seu projecte conjunt, Vampiroflexia. La travesti de la barba assegura que aquesta podria ser la seva última aparició. Ho complirà?

Café Olé Festival. Razzmatazz.

Després de l’èxit de la proposta la passada Setmana Santa, el Razz torna a acollir la macro festival Café Olé. Cinc sales plenes de sorpreses pels amants del house i més de dotze hores de diversió. A la sala 4, torna la sessió gai estrella de Madrid, la We Party, només apte per depilats i amants del gimnàs.

The Rocky Horror Picture Show. Cine Casablanca Kaplan.

Hi ha res millor per una nit de Halloween que tornar a veure la famosa pel·lícula de culte envoltat de gent disfressada i que crida i llença objectes? Doncs si: veure abans Els caçafantasmes, el clàssic dels 80 en pantalla gran. Si no voleu sortir a ballar, una proposta cinèfila i amb disfresses que us pot sortir rodona. A veure quanta gent compteu vestida de Lady Gaga!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús