Què passa amb les noies?

dimecres, 27/10/2010 | Clubs, DJ, General

Aquest cap de setmana el DMer, el bar lèsbic de Mer Esquerra, no ha obert les seves portes. Ha tancant definitivament. Fa unes setmanes també va tancar el Museum Girls i es va reconvertir en un nou bar per a nois, el Museum Retro. Aleshores explicaven al Time Out que els negocis per a noies són difícils ja que elles no surten tant i els empresaris asseguren que gasten poc. Fa poc també ha tancat la llibreria Nosotr@s.

Els bars de noies no són viables? Per què no surten les lesbianes? Us enllaço un interessant article de la web Bollo and Butter on es fa un excel·lent resum de la situació dels bars de lesbianes a Barcelona. El podeu llegir aquí i afegir-vos al debat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús