Hurts, uns poetes

dimecres, 27/10/2010 | Clubs, General, Música

Porto uns dies seguint al Twitter i al Facebook als Hurts i he vist que són uns poetes. De cada ciutat que visiten escriuen alguna parrafada. Aquí va la seva valoració de Barcelona després del concert d’ahir a la nit:

“Barcelona! All the passion and power of an army. An overwhelming welcome. Thank you. It was our first time here and we never want to leave. Gaudi has split our minds wide open and the cerveza poured in. Another good day for the Hurts Machine. But Spain, we’re not done yet… Not by any means. Tomorrow, it’s Madrid.. ¡Viva España!”

Tot i la barreja de cervesa i Gaudí el concert va estar molt bé. Això si, 55 minuts pelats, cosa normal tenint en compte que només tenen un disc. Un dels moments àlgids va ser quan van interpretar la seva versió del Confide in Me de Kylie Minogue. Em quedo també amb Sunday, una de les poques cançons mogudes que tenen.

La sala on es va fer el concert, Bikini, estava plena a vessar i des d’alguns punts era difícil veure a Theo Hutchcraft i Adam Anderson. Els dos artistes de Manchester no van perdre les formes en cap moment i es van dedicar a repartir unes quantes roses blanques entre els presents. El xou estava patrocinat per Movistar i unes noies amb unes voluminoses faldilles plenes de leds intentaven fer enquestes mentre el grup cantava els seus temes! Es confirma que Hurts és un dels grups del moment pel públic gai. Si algú va encendre ahir el Grindr, li va rebentar la pantalla. Us enllaço un resum del concert pujat a YouTube per l’usuari Dnibcn.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús