Ni Scissor Sisters ni Take That

dimarts , 26/10/2010 | General, Música

Després d’estar uns dies fora, torno i em trobo amb la notícia de la cancel·lació del concert dels Scissor Sisters al Razzmatzz el pròxim 8 de novembre. Ells mateixos ho van confirmar ahir a través de la seva pàgina web.

La suspensió del concert és una autèntica llàstima perquè cada cop que el grup de Jake Shears ha actuat a Barcelona ha sigut una autèntica festa. El frontman de la banda nord-americana presumeix a les entrevistes de les seves visites a la ciutat, on se l’ha pogut veure passar-s’ho bé d’una forma anònima a la sala del carrer Almogàvers i també a Metro. Segur que al Shears li feia gràcia presentar el seu nou àlbum, Night Work, a la capital catalana. Però la crisi ho ha impedit i la banda prefereix centrar-se en el mercat anglosaxó. A Anglaterra, on encara venen entrades tot i que no gaires discos, si que actuaran. I als Estats Units també. Allà seguirant telonejat a Lady Gaga en el doble concert preferit dels gais nord-americans.

De moment, Barcelona haurà d’esperar. Però no tot està perdut. A veure si els responsables del Primavera Sound o el Sónar s’ho tornen a pensar i els fitxen per l’any que ve.

A la mala notícia de la cancel·lació del concert dels autors d’Any Which Way hem de sumar que avui hem conegut que de moment els Take That tampoc ens visitaran. El grup, amb Robbie Williams a les seves files, actuarà a Itàlia, Alemanya i Holanda, entre d’altres països. Però si no hi ha sorpreses no repetirà al Sant Jordi. La boyband va passar per allà el 2007 i tot i que no van omplir van oferir un dels millors espectacles pop que s’ha vist al recinte en els últims anys. A veure si al final surten els números i algú s’atreveix a portar-los.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús