The Rocky Horror Glee Show

dijous, 21/10/2010 | Cinema, General, TV

Feia molts dies que no parlava de Glee. La segona temporada ha començat fluixeta i ni el capítol dedicat a Britney Spears va estar a l’alçada del que es podia esperar. Però tot pot canviar la setmana que ve quan s’emeti als Estats Units el capítol homenatge a The Rocky Horror Picture Show.

El vídeo que us enllaço amb tot el repartiment cantant i ballant el Time Wrap està molt bé. Ja veurem que tal la resta. Passi el que passi, segur que Glee ajuda a descobrir a tota una generació la pel·lícula. Llarga vida a Glee i llarga vida al Rocky!


Per cert, el pròxim 31 d’octubre, el club no oficial de la pel·lícula a Barcelona organitza una doble sessió per celebrar el Halloween. I el menú és molt temptador. De primer, els Caçafantasmes. I de segon, un nou passi de la història de Frank-N-Furter i companyia amb un concurs de disfresses de postre. Les entrades costen 12 € i ja estan a la venda. Correu perquè segur que s’esgoten!

2 comentaris

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús