Newey en directe

dijous, 21/10/2010 | General, Música


El millor de Graham Newey són les ganes que hi posa. Aquest dimarts va presentar en directe a la sala petita de l’Apolo el seu primer disc, Neonium. Hi havia poc públic però el noi va demostrar que és tot un professional.

Va cantar tots els temes del seu àlbum de debut, amb arranjaments especials per l’ocasió, amb tres canvis de vestuari, dos músics i dos ballarins (per cert, em declaro fan de la noia, Fany, i li demano que la propera vegada no només segueixi ballant amb el xiclet a la boca sinó que es deixi de ximpleries i faci bombolles).

Tots sabem que la indústria discogràfica està fatal. Els nous artistes ho tenen molt difícil, vendre discos és una missió gairebé impossible i més si el teu producte es tan minoritari com el que defensa Newey. Però s’ha d’agrair la feina i la il·lusió d’algú que creu en el seu projecte i lluita per tirar-lo endavant.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús