El retorn del Club Tropicana

dijous, 14/10/2010 | Clubs, General, Moda, Música

Ja se sap que la diversió consisteix a no prendre’s massa seriosament un mateix. Aquesta és la màxima del Club Tropicana, on la dissenyadora Sílvia Prada i els seus amics fan i punxen els que els hi dóna la gana.

Des de fa poques setmanes, tots els dijous, el ressuscitat club de música negra Café Royale (Nou de Zurbano, 3) és la nova seu d’aquesta festa hedonista on es troben una bona troupe de noctàmbuls.

La festa de la Prada és un clàssic de la nit barcelonina encara que a vegades ha sigut difícil seguir-li la pista. Es va celebrar a La [2] de l’Apolo, va fer una breu temporada al Cabaret Berlín (local que tornarà a obrir en breu) i va provar sort (i va tenir mala fortuna) al Marula Café. Després d’una etapa madrilenya, ara ha tornat a Barcelona i a un local que li escau perfectament.

De moment, no s’ha fet molta publicitat d’aquest retorn, però el boca-orella està fent que la sessió torni estar al radar dels més moderns. Si us podeu permetre el luxe de sortir en dijous, no us la perdeu. Torneu al Club Tropicana abans que les cues no us deixin entrar!								
                

			

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús