El Bim Bam Bum es trasllada

dimecres, 13/10/2010 | Clubs, General

Tenir un bar de copes a Barcelona és complicat. És difícil trobar un propietari que no es queixi dels impostos que paga, de com el tracta l’Ajuntament o la Guàrdia Urbana o del preu dels lloguers. Tots, sense excepcions, sempre es queixen dels controls als que estan sotmesos i de les sancions que han de pagar. I és que a la mínima cauen multes o els obliguen a tancar una temporada. Això fa que moltes vegades bars d’èxit hagin de baixar la persiana i re-inventar-se.

Aquest divendres el Bim Bam Bum organitza una festa de comiat. No estan molt clars els motius del canvi però el bar, conegut entre d’altres coses per les seves chachas, abandona el local on va néixer l’estiu del 2009 al carrer Casanova i es trasllada a un nou espai. Encara no estan tancats tots els detalls i tot depèn de com vagin les obres però el nou bar, amb el mateix nom, podria obrir a principis de novembre al mateix carrer i a tocar amb Consell de Cent.

Segons el seu responsable, Roelkis Hernández, el canvi serà positiu perquè permetrà estrenar un local més ampli que, atenció, tindrà cambra fosca. Després d’haver estat a punt de desaparèixer, aquest serà el segon bar de la zona que en pocs mesos estrenarà una zona perquè el seus clients voltin (i es toquin) a les fosques.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús