Hey Mrs. DJ!

divendres, 8/10/2010 | Clubs, DJ, Música

Sharonne i Kyra, les Shimai, són les encarregades des de fa uns quants anys d’entretenir al personal que s’acosta a sopar a l’Axel Hotel els dijous. Elles són les protagonistes d’un entretingut espectacle de transformisme en el que canten en directe i parlen i bromegen amb la gent que està menjant o prenent alguna cosa al restaurant de l’establiment heterofriendly.

Amb aquella improvisació que a vegades caracteritza al famós hotel gai, aquest dissabte les Shimai estrenen una nova festa anomenada Hey Mrs. DJ!, a The Ground Bar. A partir d’ara, les dues drag queens continuaran amb el seu xou dels dijous però també seran les encarregades d’animar les nits del dissabte al local de copes. S’han inventat una festa que dividiran en dues parts: a la primera punxaran els temes que d’alguna manera han format part de la seva vida i a la segona posaran les cançons que formen part del seu particular Top 20. La seva idea és que a partir de la primera festa tothom voti els seus ‘singles’ favorits perquè sonin en futures sessions. Una nova proposta que arrenca aquest dissabte i en la que podrà sonar de tot, de Raphael a Melody, sense censures. Depèn de vosaltres.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús