Chungo i Pelao, la sèrie

dijous, 7/10/2010 | General, TV

Fer sèries per a ser estrenades a Internet està de moda. Fa uns dies us parlava de Gayxample, una sèrie de ficció que es podrà veure a principis de l’any que ve. Avui us he de parlar d’una altra que s’està rodant ara mateix a Barcelona i que també s’estrenarà on line en els propers mesos. Es tracta de Chungo y Pelao, la versió en carn i ossos del popular còmic de la web Bakala.

Aquesta web que reuneix a pelats i a amants de l’estètica esportiva va començar a penjar fa més de tres anys un còmic creat per Carlos Prieto, Louko, que ha tingut força èxit. És, segons l’autor, el primer còmic gai bakala de la història. Els dos protagonistes són d’un barri perifèric de Madrid i passen bona part del seu temps anant al gimnàs, jugant al futbol i amb la PlayStation i practicant sexe. Dos tipus presumptament hèteros però que a la mínima es deixen anar, amb el morbo que això desperta en molts.

Fa un parell d’anys, Louko va pensar que els seus personatges de còmic podien fer el salt a la pantalla i va impulsar la gravació d’un episodi pilot que ja fa temps que circula. Són aquests 11 minuts:


Després d’estar un temps aturat, el projecte torna a estar en marxa. Tot i que la ficció està ambientada a Madrid, la sèrie s’està rodant a Barcelona i amb un equip català. En els últimes dies s’han gravat escenes en locals com el Nightberry. En aquesta nova etapa hi hagut canvis en els personatges principals. Chungo y Pelao són ara l’actor porno Macanao Torres (un habitual a les pelis de Jalifstudio) i el mateix Louko, que a més de fer els guions i fer de protagonista, dirigeix el projecte. Us enllaço l’avançament de la nova etapa. Un consell, millor no mireu el vídeo si esteu a la feina!


La primera temporada de Chungo y Pelao constarà de 5 o 6 capítols. Es començaran a emetre a principis de l’any que ve. Si la cosa va bé, i la proposta té èxit i aconsegueix patrocinadors, es gravaran nous episodis. Jutgeu vosaltres mateixos el producte…

1 comentari

  • souverdj

    08/10/2010 8:38

    Doncs mira que és difícil superar el pilot ! (En tots els sentits)

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús