Kink

dimecres, 6/10/2010 | General, Moda

Paco y Manolo són dos fotògrafs destacats de casa nostra. Han fet fotos a multitud de personatges coneguts i col·laboren en moltes publicacions de moda i tendències. Però molta gent els coneix per la revista Kink, una publicació de retrats masculins autoeditada adreçada majoritàriament al públic gai.

Avui dimecres es presenta el número 13 d’aquesta revista que va estrenar-se l’any 2006. La intenció d’aquest parell era donar sortida a una sèrie de treballs que no tenien espai en altres publicacions. El que va néixer com una cosa puntual s’ha mantingut amb el temps i compta amb un gran número de fans.

A Kink podeu trobar retrats de gent real, homes nus i imatges eròtiques molt ben fetes i gens ordinàries. És el tipus de revista que Paco i Manolo, diuen, els agradaria comprar. Els seus referents són professionals com Collierr Schor o Juergen Teller. Però no només s’inspiren en la fotografia, també ho fan en el món del cine i el porno. Els agrada Bruce LaBruce o Peter Berlin i això es nota en les seves fotografies.

Cada cop que surt un número, el presenten en públic. Avui a les vuit del vespre ho faran a la galeria i llibreria Ras (Doctor Dou, 10). Una bona oportunitat per conèixer una mica més a aquesta interessant parella d’artistes.

Etiquetes: ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús