La llista de Mr.k!

dilluns, 4/10/2010 | DJ, General, Música

Després de no publicar-la el mes passat, aquest mes si que penjo la llista amb recomanacions musicals gentilesa d’un DJ barceloní. I avui l’escollit és Mr.k!, un jove punxadiscos, productor musical i organitzador d’esdeveniments que es mou per les cabines de la capital catalana des de fa cinc anys, cosa que està molt bé tenint en compte que només en té 22.

Aquest noi va començar en bars i locals del Raval i ara és resident al Razzmatazz i al BeCool i col·laborador en algunes sessions de La [2] de l’Apolo. Ell és també un dels responsables, junt a Jordi Chicletol, de La Rara, una festa gayfriendly itinerant que també es fa de tant en tant a Madrid i que compta amb la col·laboració dels col·lectius Plastidécor i The Night Bloomers.

A Mr.k! li agrada la música, els mixtapes, els re-edits i els tipus peluts. També dedica bona part del seu temps a fer mashups. A la seva llista ens recomana alguns creats per ell mateix i al seu Souncloud en trobareu uns quants més que us faran saltar de la cadira.

Aquesta és la seva llista:

1 – Major Lazer vs. Harold Faltermeyer – Pon De Foley (Ludachrist Remix)

2 – Scissor Sisters vs. Maluca – Tigueraso Is The Victim (Mashup by Mr.k!)

3 – Robyn – Hang With Me (Avicii Remix)

4 – Rihanna – Only Girl vs. M.I.A – XXXO (Mashup by Mr.k!)

5 – Uffie feat. Pharrell Williams – ADD SUV (Azgas Remix)

6 – El Guincho – Bombay

7 – Crystal Fighters – I Love London (Paparazzi Remix)

8 – San Leon – Love Speed and Picasso (Radiocontrol Remix)

9 – Forro in the Dark – Perro Loco (Solo Remix)

10 -Lenny Kravitz vs. The Jacksons vs. Marvin Gaye – Never Can Say It’s Over

Si voleu veure a Mr.k! en acció haureu d’estar atents a la programació del Razz i el BeCool o esperar a la pròxima Rara que es farà a la sala del carrer Almogàvers el 30 d’octubre.

Etiquetes: ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús