Un moment WOW

divendres, 1/10/2010 | General, Moda

L’hotel W Barcelona compleix aquest divendres el seu primer any de vida. I per celebrar-ho, els seus responsables han convidat avui a uns quants periodistes a visitar la seva suite estrella, la WOW, a la planta 25.

Dir que és espectacular és poc. L’espai, la decoració, el lavabo… tot és per treure’s el barret. Però si alguna cosa destaca són les vistes. Veure des d’allà Barcelona dóna un punt de vista completament diferent de la ciutat. I el llit encarat al Mediterrani i la terrassa sobre el mar són increïbles. El preu? 10.000 euros la nit, una xifra a l’abast de molts pocs.

Tot i que l’hotel W és bastant discret explicant qui s’allotja o es deixa d’allotjar allà, avui han explicat que una de les habitants il·lustres que ha tingut la luxosa habitació és Rania de Jordània. I Shakira? No es va estar en aquesta planta sinó una per sota. La cantant colombiana va estar més d’un mes a l’hotel i tampoc calia gastar tant. Havia d’estalviar pel seu nou videoclip.

Aquesta nit l’hotel W organitza una nova festa per celebrar l’efemèride. Tot i que una part de la sessió serà només per a públic VIP, sempre podeu visitar el bar Eclipse a la planta 26. És obert a tothom i serveix uns còctels irresistibles. Demaneu un Watermelon Martini i deixeu-vos portar per l’ambient…

Etiquetes: , ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús