Alerta amb la Monae!

divendres, 1/10/2010 | General, Música

Segurament aquests dies heu vist per Barcelona el pòster que obre aquest apunt. És l’anunci del concert de Janelle Monáe a la Sala Apolo el pròxim dimecres. Jo fins ara no la coneixia. Havia llegit alguna cosa i havia sentit que era una nova diva amb un so que a vegades recorda a Outkast o James Brown. Però tenia pendent escoltar el seu disc.

Finalment, ahir em vaig posar a escoltar el seu àlbum conceptual per primer cop i vaig flipar. ArchAndroid és una meravella. I ella un personatge a seguir de prop. El disc el podeu escoltar al Spotify i jo de vosaltres no me la perdria en el seu debut a Catalunya. Per cert, llegeixo aquí que a causa de la seva imatge andrògina la comunitat lèsbica nord-americana la reclama. Però ella diu que només surt amb “androides”. Ha nascut una estrella.1 comentari

  • I can hear music

    06/10/2010 11:44

    Tonight’s the night! n_n

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús