El FICGLB’10, a punt!

dilluns, 27/09/2010 | Cinema, General

Aquest és el cartell de la desena edició del Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona, que se celebrarà de 15 al 24 d’octubre. Com és habitual la majoria de projeccions es faran a la Filmoteca de Barcelona tot i que també es podran veure pel·lícules a Terrassa, Castelldefels, Lleida i Tarragona. A la web del festival ja podeu consultar tota la programació. En total es podran veure onze films, set documentals i més de vint-i-cinc curts.

Després de donar un cop d’ull al programa puc dir que hi ha forces propostes interessants com Fit, una pel·lícula britànica de Rikki Beadle-Blair que se centra en les vides de sis adolescents britànics. O la pel·lícula de cloenda, la brasilera Do començo ao fim d’Aluizio Abranches, un polèmic film que explica la història d’amor entre dos germans.

Un cop més és a la secció documental on es reuneixen algunes de les produccions que més criden l’atenció. La nord-americana The adults in the room d’Andy Blubauhg em desperta la curiositat a l’igual que Mind Fuck, un atrevit autorretrat de l’israelí Eran Koblik Kedar.

A la web del certamen trobareu més informació sobre totes les pel·lícules i fins i tot els seus tràilers. Us enllaço l’anunci d’enguany protagonitzat per dues dones, tota una declaració de principis ja que entre els films escollits en aquesta edició n’hi ha uns quants protagonitzats per lesbianes.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús