Visites d’obres

dijous, 23/09/2010 | General

Seguint en la línia de l’apunt d’ahir sobre el DMen, us adjunto aquí dalt una imatge del nou Museum Retro. No queda clar però el que es veu recolzat a la paret són les noves lamines de quadres masculins que substituiran a les pintures amb dones que fins ara hi havia al Museum Girls. Aquesta és una de les principals novetats d’aquest bar del carrer Urgell que s’inaugurarà el pròxim 1 d’octubre. Serà un nou Museum on es projectaran vídeos dels anys 60, 70, 80 i 90. Aquí sota podeu veure un altre imatge de com està quedant la sala.

El Museum Retro no és l’únic local que obrirà portes al Gaixample la setmana que ve. El dijous 30 també s’estrenarà The Boss, un nou bar ubicat al carrer Consell de Cent, just on estava el Strass. En principi, tot i que començarà a funcionar en uns dies, s’inaugurarà el 7 d’octubre. Com es pot intuir a la foto la decoració ha canviat força.

The Boss ha deixat de ser un local fosc i s’ha modernitzat. Continua tenint un petit escenari però de moment no es faran actuacions. De fet, el nou bar no té cap concepte clar. Serà, en principi, un lloc on només es podran prendre copes.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús