Comença la Mercè!

dijous, 23/09/2010 | Clubs, General, Música

Avui comença Mercè i la nit està especialment animada a Barcelona. Des d’aquí us recomano una visita al Razzmatazz on es celebra una nova festa Dancing Queen. A la sala gran actua MEN.


El grup format el 2007 per JD Samson i Johanna Fateman, membres de la banda queer-feminista d’electropunk Le Tigre, serà l’estrella de la nit. La festa també comptarà amb dos DJ d’excepció, Alaska i Mario Vaquerizo, que protagonitzaran un altre de les seves eclèctiques sessions on pot sonar des de Hot Chip a Rocío Jurado. Al Pop Bar del Razz també tindrà lloc una sessió especial 80s amb Bonnie & Clyde, un complement musicofestiu ideal al reportatge de portada del Time Out d’aquesta setmana. Ho explica la Marta Salicrú aquí.

Un altre proposta interessant és la festa SomosLas a La [2] de l’Apolo. Lamentablement, la sessió d’avui serà a mig gas. Estava previst que punxés Laurence, el responsable de la festa londinenca indie-gai Popstarz. També estava prevista l’actuació de la seva banda, Things I Never Told You. Però sembla que han tingut problemes a l’aeroport de Londres i no arribaran a temps. Per sort, els Goldfrapp ja estan a Portugal i demà no faltaran a la seva cita al Fòrum.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús