El DBoy, en obres

dimecres, 22/09/2010 | Clubs, General

Una porta i dos clubs. A partir d’aquest dissabte una de les discoteques més populars de l’ambient barceloní torna a canviar. La sala petita del DBoy es convertirà en DMen. I que és DMen? Doncs un petit Martin’s. La gent de Matinée ha transformat aquest espai en una discoteca que encantarà al públic que acostumava anar els dissabtes a la discoteca del Passeig de Gràcia.

La transformació del DBoy en el nou DMen ha obligat a fer unes ràpides obres. S’han enfosquit les parets i els elements decoratius i s’ha retirat l’àrea VIP. On estava aquesta zona s’està construint una nova cambra fosca d’uns 50 metres quadrats dissenyada pels responsables de la botiga fetitxista Boxer que comptarà amb cabines, glory holes, slings i altres entreteniments. A la foto que us adjunto podeu veure un dels obrers (bastant integrat en la futura sala) envoltat de les noves reixes que s’estan instal·lant. Millor que us fixeu bé perquè mai més veureu aquest espai amb llum!

El nou club acollirà a partir d’ara festes com l’Only Men Party el primer dissabte del mes o la Pandance Chocolate el segon. També hi haurà una gran pantalla on es projectaran vídeos musicals i porno i un petit escenari on es podran fer actuacions. Serà un espai on serà fàcil trobar racons foscos.

La transformació de la sala petita també ha suposat obres a la sala gran de la discoteca que ara tindrà una zona VIP al costat d’on estava la barra Chicle.

En principi, als dos clubs s’accedirà per la mateixa escala però hi haurà dues cues diferents. No està molt clar si pagant el mateix preu un podrà anar d’una sala a un altre. A la porta de la sala DMen hi haurà una cortina i un porter que controlarà l’accés. Els que vesteixen més leather no podran anar a la sala house. I els més fashion que estiguin ballant al DBoy tampoc podran entrar al DMen. Com controlaran això i si funcionarà és una incògnita. Les novetats s’estrenen aquest dissabte.

Etiquetes: , , ,

5 comentaris

 • Joaquim

  22/09/2010 22:26

  Menys mal nois!!! Fa relativament poc que he començat a sortir de marxuqui bear, i tenia a Martin’s com a màxim referent. I quan el van tancar, buuuf, quin tràngul!!! Sort que els Pakos pensen en nosaltres i obren aquest DMEN. Jo no hi podré ser però qui hi vagi aquest dissabte segur que s’ho passa de putíssima mare. Siau nois i salut i força al canut!!!

 • DMEN « CHAT.GAY.CAT

  23/09/2010 17:42

  [...] Si voleu saber-ne més sobre DMEN podeu visitar http://yourdisconeedsyou.timeout.cat/bloc/2010/09/22/el-dboy-en-obres/. [...]

 • Michele

  24/09/2010 11:30

  Hola,

  por fin una buena noticia. Pero quiero dejar un comentario.

  A parte los anuncios en bares etc… aqui on-line (internet) encontre solo vosotros que anunciais la noche ex-martin’s.

  Pregunta: esta restringida solo para los catalanes o tambien a españoles y estranjeros. No, porque lo que esta escrito arriba es solo en catalan. Y no me parece justo visto que los clientes, quizas, llegan de todo el mundo.

  abrazote ;-)

 • Josep Maria Sarri

  24/09/2010 11:46

  Hola Michele! Esto no es un anuncio. Es un apunte en una revista que se escribe en catalán. Si quieres información en castellano seguro que la puedes encontrar en la web de Matinée. Gracias por escribir!

 • Vancomicyn

  26/09/2010 21:34

  Amb aquestes fotos sembla que la cambra fosca estigui ja a ple rendiment! Kisses!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús