Les ambicions de Joe McElderry

dimarts , 21/09/2010 | General, Música, TV

Com a seguidor de The X Factor sempre em desperta curiositat quins serà el tema de presentació de l’artista guanyador. Allà es prenen el seu temps i el vencedor no publica el seu nou material fins que comença la nova edició del programa, amb el que s’asseguren un munt de publicitat gratuïta. Quan queden pocs dies perquè comencin les gales del popular programa britànic per fi hem pogut escoltar el nou single de Joe McElderry. És aquest:


La cançó és una versió d’un tema del cantant de pop noruec Donkeyboy, que tot i el seu nom té material força interessant. A mi personalment m’agrada que hagin escollit aquesta cançó perquè m’esperava un altre balada ensucrada. Ambitions s’enganxa i serà sense cap mena de dubte número 1 a Anglaterra.

Per cert, McElderry va sortir fa uns dies de l’armari després d’adonar-se gràcies al seu Twitter que era gai. La història del seu coming out és una mica rocambolesca però està bé que un noi jove a punt de publicar el seu disc s’atreveixi a fer públic que es gai quan bona part del seu potencial públic són joves adolescents. És un bon exemple de que les coses al món de la música pop també van canviant i normalitzant-se poc a poc.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús