Una disco silenciosa al Mercat

divendres, 17/09/2010 | DJ, General, Música


Els més moderns no s’haurien de perdre aquest dissabte el ball d’obertura de la temporada al Mercat de les Flors. Els responsables de la sala han organitzat una Silent Disco, és a dir, una discoteca que elimina els sistemes d’altaveus tradicionals i on es deixa als assistents uns auriculars inalàmbrics per gaudir de la música.

La veritat és que jo no he tingut l’oportunitat de viure l’experiència i aquest dissabte m’agradaria acostar-me a Montjuïc a provar-ho. Però no podrà ser. Veient a aquests noies i noies del vídeo sembla que divertit (durant una estona) pot resultar. Si algú ho prova, que m’ho expliqui! La cita, dissabte a partir de les 22 h al hall del Mercat. I gratis!

2 comentaris

 • I can hear music

  23/09/2010 10:51

  Nosaltres vam punxar dos anys a la Silent Disco de Red Bull al FIB, i la veritat és que és divertit. Allà hi havia 2 DJ en competició, i la gent de la sala podia sintonitzar a un o a l’altre, i tu com a DJ havies de veure qui t’estava ballant a tu per com es movia la gent, per si cantava, etc. És divertit, però el sistema dels cascos del públic ha de funcionar molt bé, la qualitat del so ha de ser bona, sense interferències, perquè si no és una caca. Però és divertit, sí, sí n_n
  Hi vas anar?

 • Josep Maria

  23/09/2010 10:59

  Doncs no, no vaig poder :( La pròxima…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús