Un Brokeback Mountain llatí

divendres, 17/09/2010 | Cinema, General

Aquest divendres s’estrena Contracorriente, òpera prima del director peruà Javier Fuentes-León. És una pel·lícula petita, de baix pressupost, amb molts actors desconeguts, però que val molt la pena. I més si tenim en compte les estrenes de les darreres setmanes.

El film explica la història d’un pescador casat i a punt de ser pare que a la vegada manté una relació amb un pintor que estiueja al mateix poble i al que tothom gira l’esquena per ser obertament homosexual. I fins aquí. Millor no llegir cap argument més i anar al cine a deixar-se sorprendre per aquesta cinta amb tocs de realisme màgic. Una defensa de l’amor fora de l’armari que reflexa la problemàtica per la que travessen els gais a Sud-amèrica. No us la perdeu!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús