El Musem Girls es converteix en retro

dimecres, 15/09/2010 | Clubs, General

No ha pogut ser. L’aventura dels responsables del Museum (Sepulveda, 178) i El Cangrejo (Villarroel, 86) de fer funcionar un local per al públic femení no ha acabat de rutllar. Aquest cap de setmana va tancar portes el Museum Girls (Urgell, 106), un local que ha estat obert poc menys d’un any (va inaugurar-se el passat desembre). Segons un dels propietaris del bar, Jesús Carmona, públic han tingut però no el suficient com perquè sortissin els números. Així que han decidit tancar uns dies el vídeo bar i reconvertir-lo en un altre local per a nois. El pròxim 1 d’octubre obrirà portes el Museum Retro.

El Museum Retro repetirà la fórmula que tan bé ha funcionat al Museum. Això si, enlloc de projectar-se videoclips actuals es podran veure vídeos dels anys 70, 80 i 90. Seran sobretot èxits internacionals, ja que la música nacional i més petarda continuarà sonant al Cangrejo. El local estarà adreçat al públic masculí: de les parets desapareixeran els quadres de noies que fins ara el decoraven i es posaran noves imatges de nois. Els responsables diuen que les dones tampoc es quedaran orfes del tot. Amb tres locals a la butxaca asseguren que per a elles també hi haurà festes puntuals.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús