Gayxample, la sèrie

dimarts , 14/09/2010 | Cinema, General

Si Madrid i València han tingut sèries que retrataven el seu ambient, Barcelona no podia ser menys. Un grup d’emprenedors fa mesos que treballa en un projecte ambiciós que aviat veurà la llum. Es tracta de Gayxample, una serie per a Internet que s’estrenarà a finals de gener. A la seva web trobareu tots els detalls.

El projecte, dirigit per l’italià Giuseppe Storelli, ja fa temps que s’està preparant. De fet, el rodatge està en marxa i la intenció dels responsables es estrenar un capítol per setmana un cop estigui llest el primer. El seu objectiu es mostrar la realitat de la vida quotidiana dels gais i lesbianes que viuen a la ciutat i al mateix fugir dels estereotips. A continuació podeu veure un dels primers vídeos que han penjat i on es pot veure als actors principals:


Storelli és un altre dels molts italians que van deixar el seu país i es va instal·lar a Barcelona “per la seva qualitat de vida i el seu clima socialment lliure”. Va arribar el 2002 i la seva passió per la imatge el va portar a crear la seva pròpia productora, FotoVideoWeb. Fa un temps, parlant amb uns amics, va sorgir la idea de crear la sèrie i es va posar mans a l’obra. En poc temps ha aconseguit un petit equip tècnic i artístic que està treballant per amor a l’art en la producció.

En principi, Gayxample tindrà una temporada de 10 capítols. Si la rebuda és bona, podria haver-n’hi més. Estarem al cas!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús