Apple Store: és la guerra!

dimecres, 8/09/2010 | General, Moda

Confesso que jo també he caigut en la temptació i he sigut una de les milers de persones que aquests dies ja han passat per la botiga Apple de La Maquinista. Pura curiositat. El dilluns vaig anar d’excursió fins al centre comercial i em va sorprendre la quantitat de gent que hi havia. Semblava que més que vendre regalessin els aparells.

La botiga és gran i agradable. Hi ha un munt d’ordinadors, iPhone i iPads per tocar. Això si, sempre s’ha d’esperar una estona per poder fer-se amb un perquè la gent es tira a sobre. No hi ha res que no tinguin els espais Apple de la FNAC o El Corte Inglés. Però un cop allà, un s’entreté. Comences a remenar gadgets i t’entren unes ganes boges de comprar. Comences a fer números i valorar possibilitats. S’hauria d’estudiar si els senyors d’Apple posen algun tipus de feromones als seus trastos per incidir en les compres perquè un pot perdre el món de vista. Però cal no precipitar-se i pensar abans de deixar-se el jornal. Respirar, reflexionar i comptar fins a 10. O fins a 100 si és precís.

Els productes d’Apple són bonics però si no els tenim tampoc passa res, no? Jo vaig marxar amb les mans buides i amb la consciència tranquil·la. Però d’allà molta gent sortia carregada de caixes. Crisi? A La Maquinista no ho semblava…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús